Când prietenia se destramă

  412553_abstraktnoe_risunok_lico_glaza_vzglyad_yarkost._1680x1050_(www.GdeFon.ru)     Sunt prietenii care nu sunt menite să reziste mai mult de X ore/zile/luni/ani și ar trebui să  acceptăm acest  lucru fără „vărsare de sânge”. Prea facem caz atunci cânt o prietenie se termină, când B. nu ne-a mai sunat seara, când H. nu a mai venit cu noi la shopping, când I. nu a mai ieșit la cafea pentru că stă cu iubitul în pat până târziu.

  E drept că sunt prieteni pe care te aștepți să îi ai pentru tot restul vieții tale, prieteni cărora le-ai oferit totul, prieteni cu care ai amintiri grozave, prieteni din copilărie, pur și simplu ai prieteni pentru care ai fi făcut orice doar că ei ți-au cerut imposibilul.

 In viață vom pierde mai mulți prieteni decât  cercei.. se știe că prietenii  adevărați vor fi mereu acolo pentru tine, se știe că ei există dar nimeni nu i-a văzut. Întrebarea cea mai grea este ce faci după ce prietenia se destramă? Simplu, mergi mai departe fără să te milogești de prietenul în cauză, treci peste fără resentimente dacă prietenia era reală nu se destrăma.

  A trebuit să prierd doi prietenii cei mai buni, trei prieteni din copilărie, patru prietene de-o vară și câțiva prieteni care am crezut că vor fi acolo pentru totdeauna indiferent de situație ca să înțeleg că prieteniile se destramă uneori fără motiv. Se destramă pentru că nu mai aparținem unuii altora.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s