Sound of a woman

a0ba8614cac3f82df4018ce581f41000

  L-ai implorat din nou să te iubească… te agăți de picioarele lui, îi pui inima pe tavă. Îl iubești! ai face orice pentru el. Îți simți inima cum cedează, nu mai poți să plângi, nu mai poți să oferi nimic, nu mai poți să încerci, nu mai poți să ierți. TE DOR TOATE OASELE! – el nu vede, el nu știe. ȚIPI! – el nu aude. Știi că e timpul să pleci, dar râmâi. Poate de data asta o să vadă că meriți, poate de data asta o să fii tot ce are nevoie. Nu-i pasă. Ești doar încă o victimă pe lista lui infinită.

 E mereu ocupat, nu are timp de tine, nu-i pasă că tu nu înțelegi nimic. Te gândești că poate ai făcut ceva greșit, poate l-au deranjat posturile tale de femeie dramatică, poate i-ai rănit orgoliul în lipsa ta de încredere în iubire, poate e ocupat, poate chiar are altele pe cap. Te minți iar și iar, dar poate nu te minți, poate are probleme… poate e ceva ce tu nu ai cum să înțelegi. Nu mai poți să-ți termini tablourile, nu poți picta și asta te omoară. El nu știe. Nu ascultă. Nu înțelege. Tu vrei atenție și timp, el vrea să taci dracu din gură.

Ai un trecut, ai fost rănită, ai mai stat și altă dată lângă un om căruia nu i-a păsat, ai mai plâns și altă dată. Nici atunci el nu a văzut, nu a auzit, nu a înțeles. Începi să crezi că problema e la tine, că tu nu meriți iubire. Te sufoci în visele pe care nu le mai ai.

Cum să faci să nu te gândești la toate durerile tale? – ți-a promis că nu va mai fii ca altă dată, dar e exact la fel. El iar citește printre rânduri, iar nu înțelege explicațiile tale, iar te rănește doar pentru că nu faci cum vrea el. Te doare pentru că nu vrei să pleci, dar nici nu poți să accepti mai puțin decât meriți. Nu e corect! Așa ești tu! Ești o copilă, o fată, o femeie. Tu plângi, asta e sunetul inimii tale.

El e the one! – nu contează cât de mult te rănește, o să-l ierți. O să deschizi toate ferestrele pentru el, toate ușile sufletului tău. O să-l lași să tragă în tine. O să te distrugă din nou. Cui ii pasă, el începutul și sfârșitul tău.

Te implor nu pleacă!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s