Despre introvertiți

25b57be48630e94d02b3be20bc638908

 Introvertiții sunt și ei oameni ca toți oamenii. Ei nu suferă de depresie, nu sunt rușinoși, nu au probleme mentale. Nu! Ei pur și simplu nu suportă drama inutilă a societății, ei nu au nevoie să fie acceptați de cei din jur, nu simt nevoia să se integreze, nu vor să fie cool și nici nu intrețin discuții fără sens.

 Introvertiții se iubesc pe ei însuși mai mult ca orice. Ei se atașează de lucrurile lor, de cărțile lor, de ideile lor, de amintirile lor. Ei pun suflet în orice fac, iubesc sincer și nu înșeală. După două ore de socializare au nevoie de cel puțin trei ore cu ei insuși, să analizeze tot ce s-a întâmplat, să îi caracterizeze pe toți cei cu care a interacționat. Un introvertit vede în inima ta din primele clipe, știe dacă ești rănit sau nu, vede ce complexe ai și cât de bine te chinui să le ascunzi, își dă seama de cine ești intrăgostit. El observă tot.

Posedă inteligența emoțională. – e un lucru incredibil.  Sunt mult mai puternici din punct de vedere emoțional, își revin mai repede după o despărțire, renunță mai ușor la oamenii care le fac rău. Au propia lor lume și dacă ești norocos, poate, îți vor rezerva și ție un loc.

E greu să iubești un introvertit. Are toane, este egoist cu timpul său, îi place să știe totul di-nainte ca să-și calculeze orele rămase cu el însuși, nu suportă să te audă văitându-te despre banalități, bârfind. Dacă o să vrei să-l schimbi o să se îndepărteze. Dar are multe de oferit, el știe cum să-ți ofere iubirea supremă dacă îl accepți așa cum este.

Pare complicat, dar nu este.

Eu sunt introvertită și mi se pare mult mai complicat să nu fii introvertit. Cum trăiești? -cu părerile celor din jur? – cu ideile altora? – cu iubirea pe care o primești de la alții? Doamne! – extrovertiții sunt niște oameni singuratici.

Anunțuri

8 gânduri despre „Despre introvertiți

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s