Femeia frumoasă

c2abadacf9efa5de347960f42ad2e611

„Te lauzi tuturor că ți-ai luat o femeie frumoasă? Felicitări, ești un prost! – și peste câteva luni vei fi un prost înșelat. Ține minte, femeia frumoasă nu e numai pentru tine.”

  Femeia frumoasă rare ori e și deșteaptă. Te întrebi de ce? – pentru că ce rost are să farmeci pe cineva cu poeme, povești, ghicitori și mistere când poți să-ți dai jos sutienul de firmă. Această femeie nu te iubește pentru ceea ce ești  -un bărbat simplu, uneori bun, alteori rău- ea te iubește pentru că o iubești cu patimă. Când focul de la începuturile iubirii se duce, ea o să aprindă un foc cu altcineva.

 O să te bați cu pumnii în piept și o să juri că e a ta. Tu o să vrei să-i pui un inel pe deget, să i-o prezinți mamei tale, o să visezi la un cămin al vostru. Nu fii bleg! Ea nu e a ta, și singurul lucru pe care ți-l poate oferi pe deplin este o partidă de amor lipsită de amor.

O să fure toată iubirea pe care ai să i-o oferi apoi o să plece. Nu o lua personal, așa e ea. E asemenea tortelului, nu are rădăcini, ea nu posedă iubirea de sine, nu-și cultivă „EUL”. După ce-o să plece vei blestema tot ce-ți va ieși în cale, vrei crede că iubirea nu există, e un mit sau ceva, o să te îmbeți, o să vrei să te răzbuni – nu fii naiv, dacă faci asta, ea o să știe că ai adorat-o.  Treci peste, o să iubești din nou și mai ales, vei fi iubit.

Dar n-o să mă asculți, nu e așa? – e prea frumoasă ca să te iei după mine.

Anunțuri

3 gânduri despre „Femeia frumoasă

  1. E frumoasă, iar buzele cărnoase împuşcă cu greşeli gramaticale pentru fiecare propoziție întreruptă de aranjarea eşarfei. E frumoasă, dar e urâtă. Îmi place cum ai scris.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s