Fuck boy

77fe2dc544f9c973082b2f53aa0e22a9

Fiecare dintre noi, tipele, cunoaștem cel puțin cinci-șase fuck boys. Fiecare gașcă de băieți are un fuck boy.  El e tipul care se epilează, se pensează, poartă haine doar de firmă, vorbește urât despre femeile din viața lui, nu își respectă părinții deși încă locuiește cu ei ( îi mai dau bani de buzunar, dar nu recunoaște), nu se duce la facultate pentru că numai proștii fac asta, fumează cu o aroganță tipică oamenilor cu un IQ-ul scăzut, nu a muncit o zi în viața lui,  în liceu avea note proaste, dar nu conta se țineau „p––e” după el.

El e tipul care a râs de tine pentru că ești cu nasul în cărți, pentru că nu purtai fuste mulate și scurte+decolteuri generoase. El e tipul acela misogin. El e tipul acela care mereu și-a dorit să te bage în patul lui și nu a reușit. El e tipul acela care se lăuda cu sexul de care nu avea parte. Toate îl detestem pe acest fuck boy. E peste tot.

 The fuck boy  va îmbătrâni, poate va avea barbă, poate va lucra la o spălătorie auto, dar niciodată nu va deveni bărbat. El nu e băiatul rău care se transformă într-un bărbat bun, nu are cum să fie. Băiatul rău de obicei e rău doar la suprafață și cu timpul suprafața asta piere, dar the fuck boy nu are mai mult decât suprafața. E gol. Indiferent cât de „fata/femeie” ești tu, crede-mă, nu ai cum să-l aduci pe calea cea bună. Nu e vina ta, nu mai cauta să vezi ce simte, să-i găsești interiorul. El îți arată deja tot ceea ce este. Nu fii încăpățânată, nu fii proastă – o să suferi, o să te doară, o să crezi că e vina ta, că tu nu ai făcut de ajuns, că n-ai fost înțelegătoare, că n-ai văzut, că n-ai auzit. Nu  e așa. Tu ești bună, el e un fuck boy. Atât. Doar atât. E ca o plăcintă fără foi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s