Necesitatea educației sexuale

881951

 După cum bine știți  în licee se predă religia în loc de  educație sexuală. Unii studenți mai citiți au început să lupte pentru dreptul generațiilor mai mici la educație sexuală… și fac foarte bine! Eu când aveam 15 ani nu știam cum se folosește un prezervativ și mi-ar fi plăcut să știu. Nu poți să te duci la părinți să-i întrebi, indiferent cât de incredibilă ar fi comunicarea dintre voi. Nu poți. Îți e rușine, le este lor rușine, îți vor ține morală, etc.

  Dacă nu ai prietene mai mari le întrebi pe cele de-o seamă cu tine care chipurile știu mai multe, da știu, dar știu prost pentru că și ele săracele au învățat cum au apucat – de la vreun bădăran care le-a furat virginitatea sau de pe internet. Nu vreau să mai spun câte boli se pot lua prin transmitere sexulă sau câte sarcini nedorite apar.  Sunt foarte multe fete de 16- 17 ani însărcinate asta în cazurile bune, că sunt și de 14 ani.  Prin urmare, abstiența sexuală nu e o soluție și nici nu va fi vreodată. Trăim în secolul XXI, când avem de gând să trecem peste aberațiile Bisericii? Dacă ne-am lua după ce scrie în cartea sfântă noi, rasa umană, suntem urmarea unui incest.

 Pentru că  sunt foarte multe aberații pe net despre sex, am decis să scriu și despre acest subiect pe pe blogul meu plin de sentimentalisme ieftine. Consider că experiențele sunt cele mai importante pentru a îi face pe cei care nu știu cum stă treaba, mai ales pentru băieți care sunt mult mai stresați de ideea „fute-o băă” decât fetele.

Anunțuri

2 gânduri despre „Necesitatea educației sexuale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s