Asta e, plângi!

0093b61f475256da6763596f3186e3f3

Ai avut o zi proastă și o noapte plină de lacrimi. Ce faci? – nimic. Treci peste. Eventual te uiți la un întreg sezon din serialul tău preferat și mănânci tot ce se poate mânca. Asta e! Ești prinsă într-un corp de femeie și trebuie să plângi pentru că asta e natura noastră. Nu are rost să te lupți cu plânsul. O să te trezești cu ochii umflați, roșii, dar emoțional o să te simți mai bine. O să te simți eliberată. Cine a zis că cele care nu plâng sunt puternice?

Nu contează de ce plângi. Poate că el nu te-a vrut. Poate ai vrut să gătești ceva și nu ți-a ieșit. Poate ai picat un examen. Poate te-ai certat cu ai tăi. Nu există „asta nu e motiv de plâns”, dacă tu simți că este, înseamnă că este. Plângi!

Dacă îți vine să renunți la ceva din viața ta, nu renunța așa de repede, plângi mai întâi, descarcă-te. Apoi poți să iei o decizie. Nu lua o decizie când inima ta e plină de dezamăgiri. Lasă-le afară! Pentru că dacă nu o faci, s-ar putea să renunți fix atunci când ar mai fi trebuit să lupți încă puțin.

Știu că e greu și că nu vrei să plângi. Trăim într-o lume în care femeile sunt numite emoționale. Îmi pare rău pentru că nu sunt un robot care muncește 24/24 fără să se vaite. Îmi pare rău că nu sunt un robot care să nu fie rănită de toate căcaturile pe care i le face iubitul ei. Uou! Sunt femeie! – plâng. Descurcă-te cu asta sau dă-te din calea mea, pentru că după ce voi termina de plâns, am să te calc în picioare.

Cel mai nașpa este când alte femei te fac să te simți ca naiba pentru că plângi. De parcă ele nu ar plânge? – prietena ta cea mai bună este cea care se vaită mereu că ești prea dramtică și plângăcioasă, nu e așa? – dacă face asta, aminește-i că poate fi înlocuită.

M-am făcut înțeleasă? – Plângi! Și nu îți cere scuze nimănui pentru asta. Niciodată!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s