Miros de portocale

drunk_santa_by_rockrr

Nu e așa că se simte mirosul de portocale peste tot? – Se apropie Crăciunul!

Mi-am schimbat fundalul blogului,  vreau să fie și el în spiritul sărbătorilor. Asta e cea mai frumoasă perioadă din an. Mănânci dulciuri fără să te simți vinovată, sarmale, cozonac, prăjituri, torturi, portocale – multe portocale, mandarine, petreci timp cu rudele îndepăratate pe care nu le suporți, râzi la glume comuniste, te prefaci că uiți de sesiune, primești cadouri, faci cadouri, te imbeți pentru că e sărbătoare nu pentru că ți-ai amintit ce ți-a făcut fostul/fosta.

Minunat! Aș vrea să fie Crăciunul în fiecare zi. Se face Secret Santa în licee, organizații studențești, party-uri peste party-uri, oferte la băutură. Afară e frig, dar tu te îmbraci tot în bluzița de pânză topită. Cui îi pasă că o să răcești? Asculți colinde. Eu ascult „ cel mai frumos cadou – keo și Alexandra Ungureanu”, iubesc melodia. E despre prima mea iubire. Un alt lucru frumos. De Crăciun ești atât de nostalgic încât îți vine să vomezi.

Nu zic că sărbătoarea asta e formidabilă, zic doar că ne plac toate părțile rele din ea. În mod normal nu-ți face bine să mănânci atât de multă carne, dar de Crăciun nu contează sau să fii nostalgic. Vezi? – de aia e atât de delicios mirosul de portocale – e mirosul Crăciunului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s