Sesiunea?

DSC02329

Am mâncat lapte cu cereale, am pornit caloriferul, în dreapta mea am o foaie pe care sunt scrise cele mai importante articole din codul Civil, sub ea este caietul de seminar de la constitutional și până să mă sune  colega mea,  ca să mă întrebe dacă rezolv o temă la dr. roman pentru un punct în plus la examen (normal că o să rezolv, poate, poate nimeresc răspunsul și intru în examen cu trei puncte), citeam la civil. E materia mea preferată, cred că o să iau cea mai mare notă după Idr.

E ciudat, e prima sesiune. Sunt chiar curioasă cum  e. Toți vorbesc despre ea, toți se vaită, toți se plâng pe facebook – nimeni nu învață, văd poze de la BCU ale studenților mai mari. Cine a postat pe grupul nostru imnul studentului la drept și, în ciuda faptului că este enervant, îmi place.

După ce ai citit 40 de pagini îți vine să dormi, mie îmi place să citesc, dar e atât de greu când vine vorba de doctrină. Acum știu ce o să le citesc copiilor mei ca să adormă, niște legi sau, și mai bine, interpretări ale legilor.

 

 

 

Anunțuri

4 gânduri despre „Sesiunea?

  1. Asa era si la prima mea sesiune. Se auzeau numai vorbe cum ca o sa fie vai si amar de noi, avand in vedere ce profi aveam, numai plangeri si ca sa avem grija ca nu vor trece prea multi examenele. Adevarul este ca abia trei inse am reusit sa luam sesiunea fara nicio restanta. Pot sa pun pariu ca cei care imprastiau vorbe numai de rau, erau cei picati, care nu reuseau sa treaca anul din cauza restantelor. Si ma stresam la maxim, apoi, de la a doua sesiune (stiind in momentul acela cu ce se mananca), am lasat-o mai moale si mi-am vazut de ale mele. Acum, la a treia sesiune, se aud aceleasi lucruri de anul trecut si chestia este ca nu mai pot sa le trec cu vederea pe unele, deoarece au foarte mare dreptate cu ele. Am profi care explica exact ca sa nu intelegi nimic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s