Superman

aquarius_by_evenliu-d7lnz83

Superman nu e niciodată tipul pe care ți l-ai imaginat tu. Nu. Nu e tipul ăla misogin de care te-ai îndrăgostit în liceu. Nu. Nu e nesimțitul acela care uita să-ți mai răspundă la mesaje. Nu. Nu e. Înțelegi? – știu că nu mă crezi acum, dar o să vezi…

El  e un tip oarecare. La început te enervează pentru că îți spune adevărul pe care tu nu vrei să-l vezi. Îți spune că meriți mai mult și tu nu îl crezi. Te aude plângând și nu-ți zice să te oprești.  El e cel care știe că îți colorezi cărțile cu șase culori diferite pentru că altfel nu poți învăța – artiștii au memorie vizuală. El e cel care știe că îți plac hainele de la secound hand pentru că au un trecut. Cel care știe când exagerezi și când ești plictisită. Cel care bea cu tine și nu se supără când o iei razna.

Te-a văzut nemachiată, nedormită, nervoasă, supărată, fericită, dezamăgită, murdară de praf, râzând aiurea, visând. El a fost mereu acolo, chiar dacă tu erai ocupată încercând să găsești speranță în sufletul unui manelist cu activ la publicbet. Crede în tine, în idealurile tale și te înțelege.

Playlist-ul lui e mai bun ca al tău, dar nu vrei să recunoști. Vede filme mai bune ca tine și te deranjează. Știe mai bine ca tine pe unde merge, dar tu îl contrazici oricum. Are dreptate și asta te scoate din sarite. Nu se poate să știe el mai bine ca tine. Nu se poate.

A văzut toate părțile tale urâte  și a decis să rămână.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s