Șaisprezece din nou

d657b0d3720c3aa8d4c261103c540ab1

Ea avea șaisprezece ani, el avea nouăsprezece. A fost mentorul ei. A fost cel mai bun prieten al  ei. A fost prima ei iubire. Ori de câte ori îl revede se simte din nou de parcă orice e posibil, de parcă are lumea la picioare și luna în palmă, de parcă are din nou  șaisprezece ani.

Obișnuiau să fure vișinata părinților lor, să fumeze bong, să înoate în mijlocul nopții, să facă cerculețe cu mașina, să se îngroape în nisip, să joace rummy (ea pierdea mereu), să se bată cu apă sau noroi, să joace leapșa sau ascunselea. Iubeau marea și plaja. Iubeau filmele și serialele.

El a învățat-o să deseneze nuduri, îi aducea cărți, o încuraja să scrie, să asculte muzică bună. Era dependent de dragoste și sex, acestea erau subiectele lor preferate, o învăța tot ce știa el pentru că nu voiai să profite vreodată un alt băiat de neștiința ei. Nu e o surpriză pentru nimeni faptul că a ajuns să aibă aceiași dependență ca și el. A învățat-o totul despre stele și astronomie. A învățat-o cum să fie rece și detașată. A învățat-o cum să devină el.

O privea de parcă era o păpușă de porțelan, își dorea să o păstreze mereu departe de tot ce era rău în lume. A protejat-o chiar de el însuși, credea că el ar fi distrus tot ceea ce era bun și inocent la ea. A iubit-o într-un fel în care o făcea să simtă invincibilă. Nu și-a imaginat niciodată că îi va frânge inima. Acum caută fărâme din el în fiecare care bărbat, însă nici unul nu se compară cu el. Îl iubește și acum. Îl va iubi mereu.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s